Clicky

Aanmelden als expert

Aanmelden als expert op het gebied van social learning

Bent u geïnteresseerd om inhoudelijke bijdragen te leveren aan dit platform? Dat kan, graag zelfs. Op dit moment is Social Learning Revolution (SLR) een platform in groei en dankzij de bijdragen van enthousiaste vertellers zoals u, ook een website in bloei.

Aan welke eisen moet u als SLR-expert voldoen? Dat u als professional, als docent of in een andere pedagogische functie in de praktijk te maken heeft met social learning. Hieronder verstaan we e-learning met de nadruk op het sociale aspect, datgene dat nog wel eens ontbreekt aan de digitale, niet-klassikale (a-sociale) vorm van studeren.

Net als de enorme groei in social media-gebruik en Het Nieuwe Werken is men steeds veeleisender geworden. Pubers, studenten en professionals willen meer en meer delen, maar ook van én met elkaar leren. De kennis ligt als het ware voor het oprapen, maar door drukke sociale levens liggen gemakzucht en desinteresse op de loer. Hoe kan het moderne e-onderwijs hiermee omgaan en op inspringen? Wat zijn succesvolle pedagogische formules en welke techiek kan dit ondersteunen?

Deel uw ervaringen en visie rondom dit soort ontwikkelingen vanuit uw praktijk met ons en met de lezers, in blogs van 1000 tot 1500 woorden. Meld u hieronder aan en we nemen contact met u op:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF