Clicky

MOOCFactory neemt Social Learning Revolution over!

MOOC_logo_largeMOOCFactory faciliteert kennisdeling en kenniscreatie door het ontwikkelen van MOOCs en SPOCs met het innovatieve leerplatform Curatr.

Curatr is gebaseerd op Social Learning, Content Curation en Gamification. Bij deze drie pijlers zijn wij binnen het leren en ontwikkelen zeer nauw betrokken als thoughtleader.

Vanuit deze gedachte hebben we het idee opgepakt om een kennisbank Social Learning Revolution te creëren, waar we samen met jullie content willen cureren rondom het onderwerp: Social Learning.

Om een goede start te maken, hebben we voor jullie een MOOC Exploring Social Learning ontwikkeld ism de HAN Opleidingskunde, die gefaciliteerd wordt door twee docenten vanuit de HAN Opleidingskunde Petra Peeters en Marlo Kengen.

Wat kun je allemaal vinden binnen deze kennisbank Social Learning Revolution?

  • Blogs van +/- 10 nationale en internationale bekende bloggers over Social Learning;
  • Video’s over Social Learning
  • Presentaties over Social Learning
  • MOOC’s van nationale en internationaal aanbieders
  • Trending topics op het gebied van Social Learning.

Wij dagen jullie uit om het onderwerp Social Learning samen met ons verder te exploreren!

Geplaatst in: Blogs, Trending Topic
Francois Walgering

Over de Auteur:

François Walgering is mede-eigenaar van de MOOC Factory is expert op Massive Open Online Courses (MOOC’s), social learning, gamification en content curation. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd op het creëren van Learning Landscapes en het verzamelen van (individuele) leerervaringen met Learning Record Stores (LRS’n), TinCan/xAPI. Hij is jarenlang werkzaam geweest binnen het Ministerie van Defensie als opleidingskundige en heeft gewerkt aan grote veranderprojecten rondom opleiden en ontwikkelen van medewerkers zoals het implementeren van Serious Gaming binnen verschillende opleidingscentra.

Plaats een reactie

Please insert the signs in the image:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF