Clicky

Nieuws! Zelf een (Social) MOOC ervaren over Social Learning?

18 mei 2015 start een mini-MOOC Exploring Social Learning.

Deze MOOC duurt 4 weken en wordt verzorgd door Petra Peeters en Marlo Kengen (Hogeschool Arnhem Nijmegen Opleidingskunde) in samenwerking met MOOCFactory.

De thema’s per week

 1. Wat is Social Learning?
 2. Welke vraagtekens kun je zetten bij Social Learning?
 3. Hoe kan ik Social Learning zelf benutten?
 4. Hoe kan ik Social Learning inzetten voor het leren van anderen?

We nodigen jullie uit om deel te nemen aan deze social learning leerervaring over social learning ervaringen. Een aanrader voor iedereen in de Learning & Development branche

Geplaatst in: Home, Trending Topic
Francois Walgering

Over de Auteur:

François Walgering is mede-eigenaar van de MOOC Factory is expert op Massive Open Online Courses (MOOC’s), social learning, gamification en content curation. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd op het creëren van Learning Landscapes en het verzamelen van (individuele) leerervaringen met Learning Record Stores (LRS’n), TinCan/xAPI. Hij is jarenlang werkzaam geweest binnen het Ministerie van Defensie als opleidingskundige en heeft gewerkt aan grote veranderprojecten rondom opleiden en ontwikkelen van medewerkers zoals het implementeren van Serious Gaming binnen verschillende opleidingscentra.

3 Reacties

 1. Sjoerdtje zegt:

  Beste,
  Moet ik me ergens aanmelden? of kan ik gewoon inloggen? moet ik dat ook op een bepaalde tijd doen? Ik heb de bel wel horen luiden over MOOC’s maar je begrijpt waarschijnlijk uit mijn vragen hierboven, geen idee waar de klepel hangt.
  Ik hoor graag hoe en wat en waar, en dan MOOC ik graag mee.

Plaats een reactie

Please insert the signs in the image:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF