Clicky

Onderzoek: hoe vergroot ik het lerend vermogen van mijn organisatie?

Tijdens Next Learning 2014 – het Nationale e-learning event op 16 april – houden wij (Jean In het Panhuis en Aad Streng) een workshop met het thema: hoe vergroot ik het lerend vermogen van mijn organisatie? We vragen deelnemers aan het congres een survey in te vullen waarvan we de resultaten gebruiken in de workshop. Misschien zijn er learning professionals die niet deelnemen aan het congres. Bent u dat?

We zouden het op prijs stellen als u meedoet (slechts 5 minuten). Het spreekt voor zich dat we de resultaten van dit onderzoek en de uitkomsten van de workshop met u delen. Ook als u wel naar Next Learning komt, kunt u hem natuurlijk ook al invullen. Alvast hartelijk dank!

Ga naar Survey.

Geplaatst in: Blogs, Home
Jean in het Panhuis

Over de Auteur:

Jean In het Panhuis helpt bedrijven bij het versterken van hun innovatieve vermogen door het inzetten van (social) media om leer-, communicatie, werk – en kennisdeelprocessen efficiënter te maken. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van nieuwe media voor change-, leer- en kennisdeelvraagstukken bij grote internationale bedrijven. Jean zit in de vakjury voor de Nederlandse e-Learning Awards. Jean ontwerpt interventies gekoppeld aan strategische organisatievraagstukken. Hierbij spelen social media een belangrijke rol. Hiervoor heeft hij een praktische toolkit met scenario’s ontwikkeld. Als Learning & Development expert houdt Jean zich bezig met het ontwikkelen van business games, een online assessment center voor managers, gecombineerde innovatie- en ontwikkeltrajecten met internationale talenten, e-learning-modules en kennisbanken,en het implementeren van LMS’en. Jean is pas echt tevreden als de gebruikers enthousiast over een oplossing zijn en deze waarde voor de organisatie toevoegt.

Plaats een reactie

Please insert the signs in the image:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF