Clicky

Over ons

Social Learning Revolution gaat over e-learning in allerlei vormen, en over trends en ontwikkelingen. Anders dan veel andere blogs over onderwijs, is deze specifiek gericht op de zakelijke markt, waar professionals om diverse redenen willen leren of studeren. Daarvoor zijn zij op zoek naar de ideale vorm. Hoe ziet die eruit?

Hierbij komen termen aan de orde zoals blended learning, life long learning en dus social learning. Iedereen die ervaring heeft op dit gebied kan dit sharen, liken en bediscussiëren op dit platform. Interactie, net als in social learning waardeverhogend, is ook hier van toegevoegde waarde: meer kennis en ervaringen met elkaar delen leidt tot beter onderwijs!

Bent u expert op het gebied van e-learning? Of bent u zelf een ervaren e-learner? Deel uw ervaringen hier. Geef u op als expert!

Dit platform is in beheer van François Walgering en Jos Maassen van MOOCFactory, al geruime tijd aanbieder van een innovatieve learningtool Curatr, gebaseerd op Social Learning, Content Curation en Gamification. Vanuit het online samenwerken is er veelvuldig vraag naar ‘samen met en van elkaar leren’.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF