Een nieuwe auto kopen – Tips

Een nieuwe auto kopen – Tips

Het kopen van een nieuwe auto is een groot probleem en u wilt ervoor zorgen dat u mentaal, fysiek en financieel voorbereid bent. Dat gezegd hebbende, kunt u veel geld besparen door uw huidige auto zo lang mogelijk te laten meegaan. Het plannen van regelmatige controles met een mobiele monteur van Wrench zorgt ervoor dat uw auto zeer lang in topconditie blijft. Wanneer het eindelijk tijd is om afscheid te nemen van je geliefde voertuig, heeft Wrench tips verzameld om het auto-aankoopproces zo pijnloos mogelijk te maken, terwijl je onderweg tijd en geld bespaart.

Zoek naar de juiste auto

Onderzoek doen. Zoek uit wat u zoekt en welke functies belangrijk voor u zijn. We kunnen garanderen dat u overweldigd zult raken als u een dealer binnenloopt die geen idee heeft wat u wilt. Herken wat u leuk en niet leuk vindt aan uw huidige voertuig en gebruik deze informatie bij het beoordelen van nieuwe modellen. Uw onderzoek zal uw tijd op de site een auto kopen een stuk eenvoudiger en efficiënter maken.

Weet wat je je kunt veroorloven. Koop geen auto die buiten uw prijsklasse valt en riskeer uzelf in een situatie te brengen waarin u deze niet kunt afbetalen. Een goede vuistregel is om te voorkomen dat u meer dan 25 perfect van uw maandelijkse inkomsten uitgeeft aan een auto, die alle bijbehorende kosten omvat (verzekering, gas, enz.). Als u de kosten van autoverzekeringen in de aankoopprijs van uw auto verwerkt, krijgt u meer inzicht in wat u zich kunt veroorloven te betalen.

Koop niet de eerste auto die u ziet. Probeer te voorkomen dat je geld naar de eerste auto gooit die je leuk vindt, omdat dit misschien niet de beste deal of de juiste auto voor je is. Neem je tijd, maak een proefrit, slaap erop als je moet en beslis vervolgens wat je wilt doen. Als je weet welke auto je wilt, door online onderzoek te doen of het persoonlijk te zien, bel dan verschillende dealers en vergelijk hun prijzen. Het zou vrij duidelijk moeten zijn welke de beste deal heeft, maar je kunt deze prijzen soms gebruiken als hefboom bij een andere dealer.

Weet waar je voor betaalt. Zorg ervoor dat u begrijpt wat er in uw autopakket zit en wat niet (dwz waarvoor u meer moet betalen). U wilt uzelf niet vinden met onverwachte kosten die u niet had begroot zoals wegenbelasting 2020. Het is ook een goed idee om de andere eigendomskosten die bij de auto horen te beoordelen. Als u bijvoorbeeld een auto met een slechte kilometerstand krijgt, gaat u meer geld uitgeven aan benzine. Bereken hoeveel u zult uitgeven aan autogerelateerde kosten en zoek uit of u de auto die u in de gaten hebt nog kunt betalen. U kunt kenteken rdw laten checken om te zien wat de eigenlijke dagwaarde is en of de autoschade heeft geleden.

Comments are closed.