Er zijn verschillende mogelijkheden om goedkopere autoverzekeringen of zorgverzekeringen te vinden in Nederland

Er zijn verschillende mogelijkheden om goedkopere autoverzekeringen of zorgverzekeringen te vinden in Nederland

Wanneer u online een offerte voor een autoverzekering krijgt, hetzij via een agent, hetzij rechtstreeks, moet u een aantal documenten overleggen zoals uw rijbewijs, merk / model van het voertuig, adres, VIN, leeftijd, sofi-nummer, enz. Het kan daarom slim zijn om te beginnen met autoverzekering vergelijken in 2020, dat scheelt je al snel wat tientjes per maand.

Of u het nu leuk vindt of niet, er zijn bepaalde leeftijdsgroepen die als “hoger risico” worden beschouwd dan andere. Uw locatie kan ook een rol spelen in het soort citaten dat u krijgt – vooral als u in een gebied woont dat gevoelig is voor extreme weers- en wegomstandigheden, of waar sprake is van een hoge mate van criminaliteit.

  • Als uw voertuig bepaalde veiligheidskenmerken heeft, zoals antiblokkeerremmen, voor- en zij-airbags, GPS en een alarmsysteem, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een korting bij het online winkelen voor autoverzekeringscitaten. Veel autoverzekeraars geven korting aan veiligheidsbewuste bestuurders. Ook kunt u mogelijk nog meer besparen als u een defensieve bestuurderscursus volgt.

Andere factoren die van invloed zijn op de autoverzekering en zorgverzekering offertes

Een andere mogelijke factor die van invloed is op de offertes die u krijgt, is uw kredietscore. Degenen met een slecht krediet zullen het moeilijker hebben om een goed tarief op hun autoverzekering te krijgen. Als je slecht krediet hebt, kun je het beste proberen om zoveel mogelijk kortingen te krijgen. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een grote verscheidenheid aan kortingen aan, zodat u waarschijnlijk in aanmerking komt voor ten minste één van deze kortingen.

Er zijn genoeg mogelijkheden om een goede prijs te krijgen voor je zorgverzekering of autoverzekering

Wat betreft leeftijd en geslacht, zijn mannen meestal verplicht om hogere tarieven te betalen dan vrouwen, omdat vrouwen worden beschouwd als voorzichtiger bij het rijden. Ook zijn chauffeurs jonger dan 25 jaar statistisch gezien eerder geneigd om onzorgvuldig te zijn, dus worden er meestal hogere premies in rekening gebracht. Als u een student bent die goede cijfers haalt, komt u echter waarschijnlijk in aanmerking voor een korting. Een zorgverzekering kan natuurlijk uitkomst bieden, maar het is wel belangrijk dat zorg vergelijken op netvlies blijft branden, je kunt namelijk veel te veel betalen.

  • Er is een nieuwer ding dat sommige verzekeringsmaatschappijen aanbieden, namelijk een “op gebruik gebaseerde verzekering”. Dit betekent dat ze bestuurders de mogelijkheid geven om hun rijgedrag te laten controleren via een mobiele app in ruil voor mogelijke kortingen en lagere premies.

Comments are closed.