Praktische tips voor homoseksuele dating voor de New Age

Praktische tips voor homoseksuele dating voor de New Age

Eén: schakel uw Grindr-profiel uit voordat de datum begint, ook al heeft u hem daar gevonden. Dat kleine “pop” -geluid terwijl je hem bloemen geeft, is een romantische buzz-kill. Ga ook dating site vergelijken in plaats van alleen op 1 app te rekenen. U kunt gemakkelijk een overzicht gay datingsites vinden.

Twee: je bent aan het inchecken in het restaurant waar je een diner hebt gereserveerd? Ernstig? Er gaat niets boven het vertellen van 5.000 Facebook- vrienden de locatie van uw intieme ontmoeting.

Drie: ‘Vriend’ uw date niet op Facebook voor of na de eerste ontmoeting. Als je geen goede match bent (en datums zijn als nieuwe restaurants, ongeveer een op de acht overleeft), zullen jullie allebei dat lastige moment delen van: ‘Maak ik hem onvriendelijk of blijf ik lezen over zijn’ Waarom moet ik ontmoet altijd verliezers? ‘”updates.

Vier: Hoewel homomannen graag iedereen labelen, verafschuwen ze het label. Dus of hij nu een Beer, Twink, Twunk, Cub, Daddy, Dilf, Otter, Chub, Gym Rat, Gym Bunny of een van de andere ontelbare namen is die we elkaar geven, spreek hem alleen in algemene termen aan, zoals knap, sexy, hing. Als hij 22 jaar oud is en een bril draagt ​​en 108 pond weegt en zegt “om de een of andere reden denken mensen dat ik een Twink ben”, veins je dan verrast en zeg je “mannen zijn zo dol op labels.” Help hem dan zijn martiniglas naar zijn lippen te tillen en verder te gaan.

Vijf: als je ouder bent dan dertig en minstens vier jaar ouder dan je date, wees dan niet verbaasd als hij je papa noemt. Zie het als een compliment; vat het niet op als reden om de cheque op te halen.

Zes: Tenzij hij kan jongleren of tapdansen in bed, betekent ‘veelzijdige bodem’ maar één ding, dus wees voorbereid om de leiding te nemen als het goed gaat. Als je liegt als je jezelf een “veelzijdige top” noemt, stop dan nu of ga aan je mondelinge communicatieve vaardigheden werken.

Zeven: als hij erop staat om tijdens je date meerdere keren ‘belangrijke telefoontjes’ te beantwoorden, denk dan niet automatisch dat hij je afblaast. In de gecompliceerde wereld van vandaag belt hij misschien werk, zijn oppas of zijn ex-vrouw om te zien of ze de kinderen kan ophalen. Ontspan en gebruik de tijd om uw sponsor te bellen voor aanmoediging.

Comments are closed.