Wat zijn de allerbeste manieren om een besparing te maken op je energie rekening? Een aantal dingen die je moet inzetten om te besparen

Wat zijn de allerbeste manieren om een besparing te maken op je energie rekening? Een aantal dingen die je moet inzetten om te besparen

Of u nu grote veranderingen, nieuwe ramen of deuren, of kleine veranderingen, het toevoegen van wat isolatie en het afstemmen van uw oven, kunt u uw factuur te verlagen en terug te nemen wat controle over uw kosten van het hulpprogramma. Hier is een lijst van een aantal dingen die u kunt doen die u geld besparen op de kosten van het nutsbedrijf.

  • Sommige van deze veranderingen zijn groot en vereisen dat u wat geld uitgeeft, andere zijn kleiner, maar ze zullen u allemaal helpen om te besparen. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan de website hier om te vergelijken
  • Hoewel ik je niet kan helpen om meer geld te verdienen, kan ik je wel laten zien hoe je op de energierekening kunt bezuinigen en meer van het geld dat je al verdient kunt besparen. Er zijn veel dingen die je kunt doen, van grote, dure projecten met een hoog rendement tot kleinere, eenvoudigere, kleine besparingsprojecten.

Uw beste gok is waarschijnlijk om beide soorten projecten, groot en klein, te combineren om de maximale besparing te krijgen.
Sommige van de kleinere projecten omvatten het toevoegen van een programmeerbare thermostaat zodat u uw huis niet zo warm hoeft te houden als u er niet bent, het breeuwen rond ramen en deuren, het laten controleren van uw ovendeur een professionele om er zeker van te zijn dat het goed draait.

1. Wees niet gierig met isolatie.

Voeg het toe aan uw zolder, uw boiler, achter uw schakelaarplaten, en de onderkant van uw garagedeur. Het houden van de warmte die je hebt betaald voor het ontsnappen van buiten zal een grote impact hebben op uw rekeningen dit seizoen en voor veel meer te komen.

2. Kijk goed rond in uw huis

Vooral rond ramen, deuren en uw fundering. 3. Ziet u scheuren of gaten? Koop dan wat kit of wat uitzetbaar schuim en vul de scheuren en gaten op.

3. Als u echt een enorme deuk wilt maken in uw energierekening

  • Moet u overwegen om een windturbine te bouwen voor uw achtertuin. Ze zijn klein genoeg voor zelfs de kleinste achtertuin, maar toch kunnen ze ongeveer 60% van de elektriciteit die uw huis nodig heeft, leveren.
  • Daar hebt u het, enkele tips over hoe u de energierekeningen vanaf nu kunt verlagen. U kunt een beetje besparen of u kunt veel besparen, het is aan u. Kies een paar van deze tips en ga nu aan de slag.
Comments are closed.